Com escollir els estris de cuina

Com escollir els estris de cuina

Els motxillers que fan viatges curts o prefereixen menús senzills i sense complicacions només necessiten estris de cuina bàsics, potser tan poc com una tassa i un spork. Els campistes, els grups més grans i els viatges més llargs solen requerir més peces.

Pots comprar un joc de cuina complet o articles de cuina peça per peça.

Els jocs de cuina són col·leccions d’olles, paelles i tapes dissenyades per niar juntes. Alguns jocs de cuina inclouen extres com tasses, bols o plats que nien dins de les olles.

Les peces individuals et permeten la llibertat de construir la teva conjunt exactament com vols. Aquest mètode pot no ser ideal si busques estalviar pes per a la motxilla. No obstant això, és una gran manera de crear versatilitat en la seva col·lecció d’estris de cuina.

Opcions de material de cuina

Alumini

Avantatges: Lleuger, assequible i bon conductor de la calor. És bo per a bullir a foc lent els aliments sense cremar-los.
Inconvenients: Es descompon lentament quan s’exposa a aliments àcids. Es s’abonyega i es grata fàcilment.

Alumini anoditzat dur

Avantatges: Aquest material oxidat resisteix a les ratllades i a l’abrasió i és de llarga durada.
Inconvenients: Cap.

Acer inoxidable

Avantatges: Més dur, més resistent a les ratllades que l’alumini.
Inconvenients: Més pesat que l’alumini, no condueix la calor tan uniformement (pot causar punts calents que cremen el menjar).

Titani

Avantatges: Súper lleuger. És la teva opció més lleugera sense comprometre la força. Altament resistent a la corrosió, s’escalfa ràpidament i funciona eficaçment sense el màxim calor.
Inconvenients: Més car que altres opcions. Condueix la calor de manera menys uniforme que l’acer inoxidable. Aneu amb compte de no sobrecalentarlo.

Ferro fos

Avantatges: És resistent i ideal per coure o cuinar.
Inconvenients: Molt pesat; no és per portar a la motxilla. Requereix l’atenció adequada.

Revestiments antiadherents (disponibles en alguns estris de cuina de metall)

Avantatges: Fer que netejar una brisa.
Inconvenients: Menys durador que les superfícies metàl·liques normals. La majoria poden ser ratllades pels estris de metall.

Plàstic

Avantatges: Lleuger, barat, no abrasiu. Perfecte per als estris i els contenidors de menjar hermètics.
Inconvenients: No és tan durador ni resistent a la calor com el metall. Alguns plàstics poden captar i retenir els sabors i olors del menjar.

Preocupacions sobre la seguretat dels estris de cuina

Alumini: Algunes persones pregunten si l’ús d’estris de cuina d’alumini és insalubre. Segons els informes dels Instituts Nacionals de Salut, l’Administració d’Aliments i Medicaments i la Societat d’Alzheimer amb seu a Londres, no hi ha riscos per a la salut associats amb l’ús d’olles, paelles o cassoles d’alumini. Afirma la Societat d’Alzheimer: “No hi ha evidència mèdica o científica concloent d’un vincle entre l’alumini i la malaltia d’Alzheimer”. Tot i que no és una preocupació per a la salut, no es recomana cuinar verdures de fulla o coliflor en olles d’alumini, ja que pot afectar el sabor i l’aparença.

Revestiments antiadherents: Els estris de cuina recoberts amb PTFE de fluoropolímero de grau alimentari poden emetre gasos tòxics si es sobreescalfen greument. La inhalació d’aquests vapors pot causar símptomes semblants als de la grip en els humans, i se sap que maten les aus de companyia. Aneu amb compte a l’cuinar amb estris de cuina amb revestiment antiadherent (no en feu a l’rostir aliments, per exemple) o consideri la possibilitat d’utilitzar opcions sense revestiment al seu lloc.

BPA: El bisfenol A (BPA) és un compost sintètic de possible preocupació en estris de cuina antics. Tots els articles de cuina venuts per REI estan lliures de BPA quan els aliments o líquids entren en contacte amb els estris de cuina.

Altres consideracions sobre els estris de cuina

Mida de l’olla: L’olla més gran del seu joc de cuina ha de contenir aproximadament 1 pinta per cada motxiller o campista del seu grup.

Nombre d’olles: Depèn de l’tipus de cuina que planegis fer i de quants campistes hagi en el teu grup. Si planeges cuinar aliments deshidratats per a 2 motxillers, llavors una olla ha prou. Els menjars més elaborades i els grups més grans requereixen olles i paelles addicionals.

Tapes: Les tapes redueixen el temps de cocció, estalvien combustible i redueixen les esquitxades. Algunes cuines tenen una tapa per a cada olla, mentre que altres tenen una sola tapa que es pot utilitzar en diverses olles de diferents mides. Altres poden fins i tot doblegar-com paelles. Algunes tapes també poden servir com plats, el que pot alleugerir la càrrega.

Aixecadors de olles o pinces: Assegura’t tenir alguna forma de recollir les seves olles i paelles de forma segura. La majoria dels cuiners inclouen una pinça per a totes les seves olles. Només recordi empacarlas amb vostè.

Els extres: Alguns cuiners vénen complets amb tasses, estris, plats, fins i tot tovalloles. Això és convenient si es comença de zero o potser redundant si no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *